Team 1
Bootcamp kandidaat: Werkaandemuur.nl

Team een is een uitstekende combinatie van professionals uit de werelden van (e)-retail, brands, onderzoek, marketing, communicatie en localisatie. Wij hebben alles in huis om onze kandidaat vakkundig, doelgericht en ‘down-to-earth’ te adviseren en begeleiden.
Teamcaptain Ronald van Drunen heeft een on-line track record van ruim 10 jaar, vooral opgebouwd bij een tweetal mooie merken: Nike en zijn huidige werkgever Bugaboo. De combinatie van branding en commerce is daarbij altijd een belangrijk aspect geweest en is goed terug te zien in de huidige bugaboo.com website. Naast dit onderwerp zal Ronald tijdens de Bootcamp specifiek adviseren op het gebied van logistiek en daarnaast bijdragen aan andere gebieden waar advies gewenst is.

Docente strategische marketing Sjoukje Goldman is coordinator van een onderzoek over cross-border e-commerce in Europa. Haar wetenschappelijke kennis zal tijdens de bootcamp uitstekend van pas komen. Zij zal de kandidaten bijstaan op het gebied van consultancy & research, samen met Janine Nöthlichs. Als voormalig hoofdredactrice van E-Commercefacts.com en tegenwoordig werkzaam als Content Marketer bij Salesupply, heeft zij jarenlange ervaring opgebouwd met internationale online retail en meertalige content.

De jonge ondernemer Bram van der Linden, CEO van Any Lamp, is een echte ervaringsdeskundige. Samen met Marlou Mulders van Prins Petfoods zal hij de kandidaten bijstaan bij alle vragen rondom het thema “Wat doe je als je merk in Nederland al een écht instituut is, maar in het buitenland iets minder?”. Ook Raph Schroder (Hema) weet raad. Hij bekijkt samen met de kandidaten de optie om via markteplaces te verkopen.

Jeroen Leenders, Director Sales en Markteting van Salesupply en tevens voorzitter van de wergroep cross-border e-commerce van Shopping Tomorrow, maakt ons Team compleet. Hij weet alles over strategische keuzes voor de juiste markt en het maken van een krachtig market entry plan.

Werkaandemuur.nl
Werkaandemuur.nlCross-Border Bootcamp kandidaat van Team 1
Ronald van Drunen (Bugaboo), Teamcaptain van Team 1, legt uit dat Werkaandemuur.nl hen overtuigde met een onderscheidend concept om Custom made “muurwerk” als schilderijen, pop-art en kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek. Een concept dat zich in Nederland al bewezen heeft, onder andere met een mooie site en al significante omzet. Verder looft hij de enorme passie en het enthousiasme van het team.
Ronald van Drunen
Ronald van Drunen
Functie: Director e-commerce
Bedrijf:Bugaboo
Janine Nöthlichs
Janine Nöthlichs
Functie: Head of Global Content Marketing
Bedrijf: Salesupply
Raph Schroder
Raph Schroder
Functie: expansie manager e-commerce
Bedrijf: HEMA
Bram van der Linden
Bram van der Linden
Functie: CEO
Bedrijf: Any Lamp
Jeroen Leenders
Jeroen Leenders
Functie: CEO
Bedrijf: Salesupply
Marlou Mulders
Marlou Mulders
Functie: Sales Manager
Bedrijf: Prins Petfoods
Sjoukje Goldman
Sjoukje Goldman
Functie: Senior Lecturer Marketing
Bedrijf: Amsterdam University of Applied Sciences (Hogeschool van Amsterdam)
Michou van Beek
Michou van BeekAfstudeerstagiaire
Ik ben een ambitieuze 4e jaars studente aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Commerciële Economie.
De Cross-border Bootcamp biedt mij de mogelijkheid om me meer te verdiepen in het steeds verder digitaliserende retaillandschap.

Inschrijven kan tot 7 Januari 2016!

SCHRIJF JE BEDRFIJF NU IN!