Eind januari was het zover: de drie winnaars die met hun bedrijf de komende maanden hard aan de slag gaan tijdens de Cross-Border Bootcamp werden bekend gemaakt. De winnaars waren Body & Fit, Ukje en Werkaandemuur.nl. Nu de gelukkigen bekend zijn, wordt het tijd de kandidaten een voor een beter te leren kennen.

DylanBody & Fit is een online retailer voor, naar eigen zeggen heerlijke, gezonde producten en is opgericht in 1995. Het bedrijf is ontstaan vanuit de vraag naar sport- en dieetvoeding. Inmiddels heeft Body & Fit het assortiment uitgebreid met de populairste superfoods, gezondere varianten van de populairste snacks, sportkleding, sportaccessoires en meer. Body & Fit is bezig met een uitrol naar Duitsland en wil in de toekomst graag nog meer Europese landen veroveren.

Aan het woord is Dylan van der Heij, 28 jaar en marketingmanager van Body & Fit. Hij werkt sinds 2012 bij het bedrijf en is inmiddels verantwoordelijk voor een team van zes mensen.

Hoe ziet je typische werkdag eruit?

Veel koffie halen en alle openstaande projecten managen. Daarnaast is er vaak direct en kort overleg tussen verschillende afdelingen en heb ik veel afspraken. Omdat we in Heerenveen gevestigd zijn, werk ik één dag per week thuis (in Almere) zodat ik afspraken in de randstad kan plannen en niet lang hoef te reizen.

Waarom denk je dat de wereld op jullie zit te wachten?

Iedereen is zich steeds meer bewust van het feit dat een gezonde levensstijl begint bij voeding en beweging. Wij bieden in beide segmenten de oplossing in de vorm van een divers assortiment. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon lekker op gewicht wil blijven, wij kunnen je de beste producten adviseren. En dat natuurlijk wel voor een prijs die lager is dan marktconform!

Over vijf jaar tijd staat Body & Fit…. ja waar?

Europees Marktleider op gebied van een ‘fit & healthy’ lifestyle!

Als je morgen 1 miljoen kon investeren in wat je ook maar wilt, wat zou dat dan zijn?

Marketing tooling. Het optimaliseren van onze tools, communicatie ertussen verbeteren en de data van elke afdeling verzamelen op één plek zodat deze voor analyse en optimalisatie kan worden gebruikt.

De perfecte cross-border onlinezaak is….

….zich bewust van cultuurverschillen in de diverse landen en bedenkt voor elk nieuw land ook een nieuwe strategie.