Team 2
Bootcamp kandidaat: Ukje.nl

Team 2 van de Cross Border Bootcamp gaat jou op alle mogelijk wijzen ondersteuning leveren bij het over de grens verkopen. Onze experts zijn al betrokken vanaf de eerste (baby)stapjes van het online kopen. Jacco Bouw (Webpower) en Erwin Hammer (Noppies) zijn in het team de strategen en met hun brede kijk op e-commerce kunnen zij jou echt helpen een goede marktentree te maken.

De wijze hoe je dat dan gaat doen, wordt bepaald door onze marktplaats- (Twan Rutten – Vendiro/Fonq) en logistiek-expert (Freia Goederaad – Spring). Als je dan vervolgens je marktentree hebt gemaakt, dan helpen Dimitri Arts (Under Armour) en Daan Giesen (bol.com) je verder met het slim kunnen aanpassen aan de lokale behoeften en omstandigheden.

Dit team wordt voor theoretische en praktische kennis bijgestaan door de Hogeschool van Amsterdam en door Thuiswinkel.org (Sanne Geurts).

Ukje.nl
Ukje.nlCross-Border Bootcamp kandidaat van Team 2
Daan Giesen (bol.com), Teamcaptain van Team 2, die met Ukje de komende zes maanden internationaal aan de slag gaan, licht de keuze toe: “Gedreven door passie en eigen ontwikkeling zien wij als groep veel potentieel in Ukje, zowel offline als online. In de afgelopen jaren heeft het merk zich gemanifesteerd als echte groeibriljant en gekozen voor een duidelijke strategie en opschaling. Wij zijn er van overtuigd Ukje verder te kunnen helpen in haar wens om over de grens te gaan verkopen!”
Daan Giesen
Daan Giesen
Functie: Business Developer België
Bedrijf: bol.com
Sanne Geurts
Sanne Geurts
Functie: Marketing Manager
Bedrijf: Thuiswinkel.org
Twan Rutten
Twan Rutten
Functie: E-commerce Manager International Markets (a.i.)
Bedrijf: Fonq.nl
Jacco Bouw
Jacco Bouw
Functie: CEO
Bedrijf: Webpower
Erwin Hammer
Erwin Hammer
Functie: Director Sales & Marketing
Bedrijf:Noppies
Freia Goederaad
Freia Goederaad
Functie: Marketing & Communications Manager
Bedrijf: Spring GDS
Dimitri Arts
Dimitri Arts
Functie: E-commerce manager
Bedrijf: Under Armour
Rasheeda Ilahibaks
Rasheeda IlahibaksAfstudeerstagiaire
Ik ben Rasheeda Ilahibaks, een gedreven 4e jaars CE studente met affiniteit voor Marketing & Sales. Met passie werk ik inmiddels 6,5 jaar in de Fashion Retail. Momenteel ben ik werkzaam als verkoopmedewerkster bij de Bijenkorf. Deze werkzaamheden vinden plaats op de werkvloer in de winkel maar daarnaast vind ik het erg interessant om te weten wat er ‘achter de schermen’ plaatsvindt. Door middel van mijn afstudeerstage bij de Cross-Border Bootcamp wil ik mijn kennis graag verder verrijken.

Inschrijven kan tot 7 Januari 2016!

SCHRIJF JE BEDRFIJF NU IN!