Team 3
Bootcamp kandidaat: Body & Fit

Graag willen wij jou helpen om jouw cross border ambities waar te maken. Dit team kan jou daar uitstekend bij helpen. Team 3 vertegenwoordigd een brede mix van internationale kennis en ervaring om jou over de grens te helpen met je onderneming.

De leden van team 3 zijn zelf ook internationaal actief geweest bij grote multi nationals, in de marketing en sales, maar ook onderzoek. Een brede basis om te leren van hun ervaringen. Wij kunnen je helpen met marketingstrategieën, maar ook praktische zaken als het uitrollen op de internationale marketplaces.

Body & Fit
Body & Fit
“Wij hebben gekozen voor Body & Fit omdat ze hebben laten zien dat ze al e-commerce driven zijn. Hierdoor kunnen onze adviezen ook direct in de organisatie geïmplementeerd worden en kunnen wij snel monitoren of het succes heeft. Daarnaast geloven wij in het grote marktpotentieel en -kansen dat ze hebben. Tot slot hebben zij al een concreet beeld over de verschillende landen waarin zij willen opereren, marktonderzoek is al deels gedaan,”aldus Bert Nagelvoort, Teamcaptain van Team 3, die Body en Fit de komende maanden gaat coachen.
Bert Nagelvoort
Bert Nagelvoort
Mijn naam is Bert Nagelvoort en sinds 2013 werkzaam in de e-commerce.Daarvoor gewerkt in de Finance en hierdoor sterk in research, van marktcijfers tot aan mogelijkheden in het buitenland, en projectmanagement.
Hidde van der Heide
Hidde van der Heide
Bij de Kamer van Koophandel help ik ondernemers bij het opzetten of verbeteren van hun webwinkel. Speciaal de kansen voor webwinkeliers in het buitenland hebben hierbij mijn aandacht.
Laura van Nigtevegt
Laura van Nigtevegt
Als Global Content Consultant help ik e-commerce retailers bij het opzetten van productieprocessen voor meertalige content. Na een korte analyse vertel ik je hóe je er nou voor zorgt dat je techniek, werknemers en vertaalbureaus optimaal samenwerken om je content snel, goed én voordelig uit te rollen naar buitenlandse markten.
Robert Viertelhauzen
Robert Viertelhauzen
Fashion & E-commerce sales achtergrond bij verschillende bedrijven van klein tot multinational. De laatste jaren veel ervaring opgedaan in de E-commerce en met name Cross-Border E-commerce Marketplaces en Platformen. Sterk in oplossingsgericht denken en doen, vooruitkijkend.
Willem Vola
Willem Vola
Na 8 jaar verschillende marketingrollen vervult te hebben bij P&G ben ik het online marketing vak verder gaan leren bij online boodschappen bestel site Truus.nl. Daarna heb ik verschillende multinationals geholpen met hun E-commerce/online marketing strategieën en implementaties. Op dit moment ben ik bij Frieslandcampina verantwoordelijk voor de global new business development via E-commerce voor oa de babyvoeding categorie.
Alex Baar
Alex Baar
Mijn naam is Alex Baar en ik werk inmiddels alweer ruim 9 jaar in de internationale e-commerce, op dit moment voor Bakker, de grootste Europese tuin winkel. Internationale e-commerce is mijn hobby! Ik kan met name adviseren op het gebied van webshopplatformen, internationale contenstrategie, internationale social media, internationale search engine optimization, lokale functionaliteiten voor webshops als ook best practices in site optimalisatie.

Zoals ik altijd zeg: Let Alex help you emerge with cross border ecommerce! (dat rijmt)

Cynthia Kalloe
Cynthia KalloeAfstudeerstagiaire
Ik ben Cynthia Kalloe, studente Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf 1 februari heb ik de kans gekregen om onderdeel uit te maken van het Cross-Border Bootcamp traject. Hiervoor heb ik stage gelopen bij de Rabobank waarbij de focus lag op het vak Marketing & Communicatie. Voor mij is dit een super leuke uitdaging waar ik enorm veel zin in heb. “Together everyone achieves more!”

Inschrijven kan tot 7 Januari 2016!

SCHRIJF JE BEDRFIJF NU IN!